onsdag 27 maj 2009

Sommartecken no 223 - fälgarna är på!

Avfärd kl: 08:35
Längd: 15,67 km
Tid: 2"17"04
Antal steg: 16 330
Väder: Sommar och sol men jag höll ju för fan på att blåsa av bron!
Vikter: 4 kilo totalt. 1 kilo på varje fotled och 1 kilo på varje handled.
Kläder: Långa byxor, långärmad t-tröja och kortärmad t-tröja över.
Runda: Långa Hisingen.

Jag sa ju det. "Imorgon - DÅ jävlar". Och mycket riktigt. Idag kom jag ut igen. Fint väder som fan men JÄVLAR vad det blåser. När jag kom till Älvsborgsbron så kunde jag inte riktigt hålla balansen. På allvar. Och när jag ställde mig helt stilla (och höll i räcket såklart) så kände jag ibland bron gunga lite i vinden. Mycket läckert.

Det är helt klart sommar nu. (Klart det är det, din idiot, säger väl du då, det är ju för fan juni snart.) Men jag menar att det är sommar för alla har fått på sina sommarfälgar. Två små gulliga exempel är miljöbilarna: Ni har ju alla (det har ni verkligen - ALLA) sett de små Toyota Aygo/Peugeot 107/Citroen C1 i stan (eftersom de är ÖVERALLT och ALLA verkar ha dem) och idag såg jag TVÅ såna som båda var lite upphottade. Jag måste säga att de inte är helt fula faktiskt och får man på lite fälgar och kanske en sänkning och liten vinge så är det riktigt scyhyssta.


Har aldrig sett en av de små gulliga med vita OZ Racing-fälgar på men jävlar, det var ju skitsnyggt. Förmodligen kostar de där fälgarna mer än bilen. Helt rätt filosofi enligt mig.


Den här var rätt ordentligt fixad. Vinge och grejer. Riktigt snygg.



Det här är ju inte en av de små gulliga men den hade för jävla snygga fälgar på så den fick komma med ändå. Svart på svart Mazda med silver ovanpå funkar tydligen helt briljant.




Sedan måste jag avsluta med en helt vansinnigt rolig grej jag såg. En bil (som stod på Hisingen) från en annan del av världen där de helt klart inte har samma idéer som vi har vad det gäller bilstyling:


Notera slutröret på avgassystemet! Helt underbart fruktansvärt fult. Så fult att det nästan går cirkeln runt och blir coolt. Känner mig grymt ambivalent... =)



Hörs helt klart imorgon. Boom!



Tisdag hemma - jag har dött

Avfärd kl: Nej.
Längd: 00,00 km
Tid: 0"00"00
Antal steg: Inte ett enda jävla litet steg.
Väder: Ingen aning. Kom ju fan inte utanför dörren.
Vikter: 4 kilo totalt. 2 kilo i den vita soffan och 2 kilo i den gröna soffan.
Kläder: Kalsonger och täcke.
Runda: Långa Soffrundan.

Jaha. 

Maken till så fullständig inkompetens är sällan skådad.

Det var längesedan. Längesedan jag inte kom ut alls. Jag brukar minsann få ut mig själv även om jag är döende. Eller även om jag är så bakfull att jag inte kan stå på benen. Men idag... gick det inte. Men imorgon. 

DÅ jävlar.  =)

En riktigt värdelös men meningsfull måndag

Avfärd kl: 07:15
Längd: 3,7 km
Tid: 0"32"38
Antal steg: 3 828
Väder: Helt okej Göteborgsväder. Molnigt med andra ord.
Vikter: 4 kilo totalt. 1 kilo på varje fotled och 1 kilo på varje handled.
Kläder: Långa byxor, långärmad t-tröja och kortärmad t-tröja över.
Runda: Valand - Järntorget - Valand.

Orkade inte. Kom till Järntorget och sedan fick det vara. Gick hem igen. Brukar aldrig ge upp men det fanns för många skäl att inte gå just DÅ. Så jag gick hem. Fy fan va värdelös man känner sig då. Men det var värt det. ;-)

Söndag morgon i Norge

Avfärd kl: 08:01
Längd: 15,19 km
Tid: 0"52"05
Antal steg: 5 811
Väder: Soligt, vindstilla.
Vikter: 4 kilo totalt. 1 kilo på varje fotled och 1 kilo på varje handled.
Kläder: Långa byxor och Lillasyster-t-shirt. Minsann. When in Norway...
Runda: Runt en sjö i Sarpsborg. Eller inte. På något sätt.

Vaknade av vana vad halv åtta. Tänkte att det är väl lika bra att gå ut. Försökte mig på en runda men eftersom jag befann mig i Sarpsborg i Norge så visste jag inte riktigt vad som var vad. Såg en sjö. Gick till den. Gick utmed den. Var plötsligt tillbaka där jag började. Och sedan var det inte så mycket mer med det.

Norge är ju ALLTID vackert. Det är fan helt skjukt att man bara behöver komma över gränsen så är det vykort på båda sidor vägen. Och Sarpsborg var väl inget undantag direkt.


Här är en sjö jag hittade. Som jag försökte gå runt. Men som inte lyckades med att gå runt. Jag är tydligen en mycket talangfull kille.



Här är en aning oklar bryggkonstruktion, kan man tycka. Men det är ju i Norge. Där är mycket inte så lätt att definera. =)


En lite lätt halvsliten rockbög som minsann pallrar sig ut i alla fall. Men jag ser ju inte ut som om jag spenderat den senaste veckan på spa direkt.

Och eftersom staden sov rätt tungt (hela tiden) och inte bjöd på så mycket jag kunde dela med mig av här, så kände jag att jag istället fick ge exempel på en rolig företeelse i Norge; att man får parkera på vilket håll som helst. Vilket innebär att man ofta ser bilar som pussas.

Eller som gnuggar röv. Kanske de dansar sådär smutsigt som de gör när de spelar sån där musik jag hatar? (Ragga.) Den svarta är faktiskt vår bil. Som dansar lite dirty med en tjock norsk (tjej-)bil.


Här är vårt hotellrum. Inte direkt 7-stjärnigt kanske. Inte ens 2-stjärnigt faktiskt. Men med fin utsikt.

Mannen på bilden vill av konstitutionella skäl (och för Svenska Rikets säkerhet) vara anonym. (Det är vår högt aktade Frukost, vår fluffer, merchkille och bidragare av tidvis extremt oklar humor, som jag delade rum med.)



Tjojhej från Norge. BOOM!