onsdag 3 juni 2009

Onsdag morgon i Nybro - Någon har stängt av ugnen

Avfärd kl: .09:01
Längd: 11.7 km.
Tid: 1"42"54
Antal steg: 12 282
Väder: Blåsigt med strålande solsken, något jag tycker om.
Vikter: 1 kilo på varje fotled, 1 kilo på varje handled.
Kläder: Fox-dojjor, shorts och t-tröja.
Runda: Lite längre Nybro?





Minsann. Någon har stängt av den förbannade ugnen. Mycket skönt. Herregud vad varmt det var igår. FÖR varmt. I alla fall för mig.





Kom ut en ganska lång sväng idag. Och just NU sitter jag på tåget hem. Så imorgon är det Långa Hisingen som gäller. Hörs då.







BOOM!

Tisdag i Nybro - För dödsvarmt. Jag orkar inte.

Avfärd kl: För 4,6 miljader år sedan?
Längd: 149 miljoner kilometer.
Tid: 0"08"19. Så lång tid tar det.
Antal steg: Inte ett enda jävla steg du.
Väder: Sluta! Jag brinner upp!
Vikter: cirka 1,99×10 upphöjt till 30 kg.
Kläder: Svetsglasögon, sombrero och naken nedanför midjan.
Runda: Ett år?




Vaknade på hotellrummet av att det var varmt. Mindes tydligt igår, när jag på riktigt höll på att dö av värmeslag och bestämde mig omgående för att inte utsätta mig själv för några risker idag så jag sket i att gå. Skulle kommit upp runt 04:00. Då hade det fungerat.



Har jag nämnt att jag inte är något större fan av värme? Jag är SÅ mycket en vintermänniska. Det är en av anledningarna till att jag har "December" tatuerat på min vänstra underarm. Jag längtar alltid till höst och vinter och snö är det bästa som finns. Nästan. Jag tycker INTE om att åka på varma semesterar utan har hela mitt liv alltid åkt till Alperna eller Sälen eller dylikt.



Gillar inte att var på stränder heller. Ligga och pressa i solsken? Nejtack. Kan tänka mig att kasta frisbee eller liknande men inte ens det under några längre tidsperioder. Hatar att äta mat utomhus. Vill mest var inne. När solen skiner.



Jag är inte bara tjock. Jag är blek också.



Boom.

Måndag 1e Juni i Nybro. Förbannat ovanlig kombo.

Avfärd kl: 10:06
Längd: 8,97 km
Tid: 1"20"25
Antal steg: 9 348
Väder: Helvete vad varmt! Jag höll på att DÖ av värmeslag.
Vikter: 4 kilo totalt. 1 kilo på varje fotled och 1 kilo på varje handled.
Kläder: Korta byxor och kortärmad t-tröja.
Runda: Korta Nybro?


Åkte med frun till Nybro igår. Så jag vaknade här idag och fick på mig all utrustning och var riktigt sugen på att komma ut och se hur det ser ut här.

Vi har spelat här förut men när man spelar och inte koncentrerar sig på att varkligen få en liten glimt av var man nu är, så missar man allt.



Så, jag kom ut och gick en runda. Hittade lite roliga grejer faktiskt. Skall få upp dem så fort jag kan. Dittills får ni nöja er med ord och statistik. Kännns nästan som om det var väldigt längesen jag bidrog med lite statistik. Men... här är den igen. Skönt.

Söndag den 31e i Avesta - Gå? Nejdu.

Jahaja.


Igår var det Avesta som gällde, en skön stadsfestival som vi hoppas får återkomma till senare år, tillsammans med våra vänner EMD. Mycket roligt, men det är det alltid med dem och mycket blev det att dricka.


Kom inte riktigt ut idag på morgonen som jag ville men kommer ändå återkomma med något härifrån, så fort jag fått tag i bilderna.


Tjohej. Ikväll drar jag till Nybro.

Lördag 30e maj. Sirap i Borlänge

Tjohej. Spelade igår. Mår rätt bra idag, trots allt. Det blev inte så sent. Tog med en fotskadad fotograf/chaufför ut på promenad i Borlänge, vilket resulterade i att den blev mycket kort och mycket långsam. Men men, jag såg NÅGOT i alla fall.


Bilder och statistik kommer upp snart, så fort Henkan har mailat mig bilderna och jag hittat lappen med statistiken... (Clever Martin.)


Bra drag i Borlänge förresten. Tack alla som kom. Det var, enligt lokal utsago, en mycket dålig dag att spela på och alla in trehundra kom ändå. Helt grymt. Tack!

Fredagen den 29e - avfärd mot Borlänge

Well, idag åker vi till Borlänge för att spela. Orkade inte ut i morse. Var tvungen att packa och stressa för att hinna iväg i tid. Men imorgon skall jag ta mig ut i Borlänge, så skall vi se vad den stan har att bjuda på. Eller inte.